De prijzen in de supermarkten zijn in de eerste weken van dit jaar al met 3-5% gestegen ten opzichte van het begin van de pandemie. Dat is nog niet in alle supermarkten het geval: Albert Heijn en Colruyt laten hun prijzen voorlopig ongewijzigd. Dit blijkt uit cijfers van prijsanalist Daltix*.
Gerelateerde berichten
AAK investeert in Green-On om vetten/oliën voor voeding rechtstreeks uit kooldioxide te produceren
AAK AB (publ.) heeft besloten te investeren in Green-On, een food tech start-up bedrijf in Gothenburg, Zweden, waarvan het concept is gebaseerd op de zogenaamde Power-to-X technologie. Met deze technologie wil men grondstoffen – in […]
Hoeveel kost voeding echt?
Hoeveel kost voedsel nu echt? Een initiatief van Eosta en Duitse voedselproducenten heeft een handboek gepubliceerd om de verborgen kosten in de voedselproductie mee te berekenen. Het TCA AgriFood handboek is vanaf nu te downloaden. […]
Flanders Food trends voor 2022: wat is belangrijk voor de Vlaming inzake voeding?
Naar jaarlijkse traditie speurt FLANDERS FOOD bij het begin van het nieuwe jaar naar trends voor de voedings- en drankenindustrie. Groot verschil met vorig jaar is dat ecologie en milieubewustzijn dit jaar op nummer 1 […]
Geef als eerste een reactie