De nieuwe handelsvereniging van Brussel is Shopera

Vandaag is de nieuwe handelsvereniging ‘Shopera’ gelanceerd.  De nieuwe vereniging wil de zone tussen de Beurs en het Rogierplein opwaarderen en laten uitgroeien tot het shoppingcentrum van Brussel en België. Shopera is een initiatief van de handelsfederaties Comeos, BECI en UCM.

Quentin Huet, manager van Shopera, somt de drie doelstellingen op van de nieuwe handelsvereniging: “We gaan er in de eerste plaats voor zorgen dat de zone net en proper is, we gaan er ook voor zorgen dat het veilig is voor de klanten en dat op elk moment van de dag en we gaan een hele reeks activiteiten organiseren om de zone opnieuw dynamisch te maken. We werken nauw samen met de Stad Brussel om dat allemaal te realiseren.”

Brussels burgemeester Philippe Close is bijzonder tevreden: “De Stad Brussel steunt dit initiatief, waardoor we nauwer zullen kunnen overleggen met de handelaars van de ‘Shopera-zone’ over de bestaande problemen. Het doel van de vereniging is om een nieuwe dynamiek te verlenen aan de zone tussen de Beurs en Rogier, die o.a. de Nieuwstraat, het Muntplein en de Anspachlaan omvat. We ondersteunen graag projecten die de Brusselaars en de bezoekers van het stadscentrum een betere beleving bieden.”

Shopera gaat ook diensten aanbieden aan de handelaars zoals gratis opleidingen en een app om rechtstreeks te communiceren met de andere handelaars.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*