De ideale snack to go: biologische superrepen van Ma Vie Sans Gluten

Verkrijgbaar in twee smaken: cranberry-sesam-maanzaad en vijgen-amandel-amarant

Woensdag 6 maart 2019 — Op zoek naar een nieuw en lekker tussendoortje? Ontdek de Super Barres van Ma Vie Sans Gluten! Ze zijn de perfecte snacks om overal mee naartoe te nemen. Twee heerlijke soorten met zaden en fruit in twee heerlijke smaken (cranberry-sesam-maanzaad en vijgen-amandel-amarant), wat wil je nog meer? Dankzij Hygiena kan je nu ook in je lokale biowinkel genieten van de superrepen.

Tal van voordelen

De superrepen zijn beschikbaar in twee lekkere smaken, telkens een combinatie van fruit en oliehoudende zaden. Enerzijds heb je cranberry, sesam & maanzaad en anderzijds vijg, amandel & amarant. Alle ingrediënten van de repen zijn afkomstig van biologische landbouw. Bovendien zijn de snacks helemaal glutenvrij en rijk aan vezels, die de spijsvertering bevorderen. Niets dan voordelen dus!

Lekker én praktisch

Tussendoortjes meenemen naar het werk of naar school is niet altijd evident. Je wilt gezond doen, maar het moet ook lekker zijn. De gerecycleerde kartonnen verpakking van de Super Barres bevat drie apart verpakte biorepen om ze gemakkelijk en snel overal mee naartoe te nemen. De perfecte snack dus. Lekker én praktisch.

Aanbevolen consumentenprijs: € 3,65

Linkshttps://www.hygiena.be/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*