De enige echte Cécémel in lactosevrije variant

Lactose-intolerante lekkerbekken kunnen voortaan ook genieten van de unieke, herkenbare smaak van Cécémel.  Want ‘de enige echte’ is nu verkrijgbaar in een lactosevrije variant. Deze heeft, net als de andere producten van Cécémel, een Nutri-score B, zodat je er elke dag van kunt genieten. 

In België is 1 op de vijf mensen (ongeveer 18%) lactose-intolerant en dit aantal groeit steeds verder. Koemelk maar ook melk van andere zoogdieren (bijv. geiten, schapen, paarden… én mensen) bevat van nature melksuiker of lactose.

Als je lactose-intolerantie hebt, kan je dunne darm geen lactose afbreken. Deze komt dan onverteerd in de dikke darm terecht en kan voor vervelende klachten zorgen. 

Ben jij één de pechvogels die hier last van heeft? Dan is er goed nieuws, want ‘t is zover: Cécémel lanceert nu ook een lactosevrije variant. En hij blijft even lekker, met dezelfde unieke en herkenbare smaak!

Nutris-score B

De Nutri-score is een handig label dat je in een oogopslag vertelt of een voedingsmiddel deel uitmaakt van een evenwichtige voeding en je helpt om keuzes te maken. Net als alle andere Cécémel-producten, heeft ook de nieuwe lactosevrije variant Nutri-Score B. Deze variant biedt iedereen voor wie melk verteren moeilijker is, toch de mogelijkheid om te genieten van al het goede van melk zoals calcium en de B-vitamines en van de smaak van ‘de enige echte’.

Je vindt lactosevrije Cécémel in de zuivelafdeling van je supermarkt. Aanbevolen verkoopprijs: 2,29 euro voor een 1-literverpakking 

This post is also available in: Nederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*