De vleessector in Duitsland, de EU en de wereld: een marktanalyse van 2019

Hoe zit de vleessector in elkaar? Welke omzet wordt gerealiseerd? Waar zien we nog kansen? Waar zijn de grote uitdagingen? U leest het allemaal in het jaarvoverzicht dat Fleishwirtschaft realiseerde voor CSB-systems.

Klik hier om het rapport in te kijken!

Cijfers, kansen en uitdagingen

De “Marktanalyse 2019” geeft een overzicht van de ontwikkelingen in de vlees- en vleeswarenindustrie. De belangrijkste cijfers van de consumentenmarkt, de vleesconsumptie en de effecten daarvan op de bedrijven in de ambachtelijke en industriële sector leiden tot een vaststelling van trends.

De belangrijkste cijfers van de consumentenmarkt, de vleesconsumptie en de gevolgen daarvan voor de bedrijven in de ambachtelijke en industriële sector dienen als leidraad.

Veehouderij en prijstrends worden afgezet tegen de werkelijke consumptie per hoofd van de bevolking en de vraag van de consument naar duurzaamheid en biologische kwaliteiten

Hoe succesvol zijn de winnaars, welke vormen van aanbod beloven het succes? het e-globalperspectief toont het ondernemerspotentieel, de drijvende krachten in de markt en de internationale concurrenten in de buitenlandse handel

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*