De CFIA verhuist naar het herfsthoofdkwartier in het zuidwesten van Frankrijk

De CFIA, het trefpunt van leveranciers van de voedingsindustrie, nodigt u uit op de nieuwe beurs CFIA-Toulouse op 22, 23 en 24 september 2020!

De waarden van de CFIA in Toulouse

Al 24 jaar is de CFIA Rennes de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor voedingsprofessionals die nieuwe leveranciers willen ontmoeten en graag de nieuwste innovaties in de agrovoedingssector willen ontdekken. De voedingsindustrie is in constante evolutie. Voor de CFIA is het dan ook haar taal om de industriëlen te ondersteunen in hun zoektocht naar uitmuntendheid.

Drie segmenten

De exposanten zijn onderverdeeld in drie complementaire sectoren: Ingrediënten en PAI, Apparatuur en processen, Verpakking en conservering. Voor bezoekers en exposanten is de CFIA gebouwd op onveranderlijke waarden: gezelligheid, uitwisseling en nabijheid. En het is in deze context dat de CFIA de industriëlen van het zuidwesten ontmoet via deze nieuwe tentoonstelling, de CFIA Toulouse, die zal plaatsvinden van 22 tot 24 september 2020!

CFIA Toulouse: lokale specialiteiten

De eerste editie van de CFIA Toulouse zal meer dan 300 exposanten samenbrengen. Naast een kwalitatief aanbod worden thematische evenementen en conferenties georganiseerd die beantwoorden aan de nieuwe uitdagingen van de sector en concrete oplossingen bieden voor de problemen van de industrie. Ook een speciale ruimte verhoogt de creativiteit van de exposanten voor een 360° panorama van de laatste innovaties in de agrovoedingssector.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het verbinden van de mannen en vrouwen van deze voortdurend evoluerende sector, stelt de CFIA Toulouse de voedselproducenten in het Zuidwesten van Frankrijk in staat om hun zakelijke meetings zo dicht mogelijk bij hun fabrieken te houden.


Tentoonstellingscentrum en Congrescentrum van Toulouse – 22-24 september 2020

Het zuid-westen van Frankrijk

Frans
De agrofoodmarkt in het het Zuidwesten van Frankrijk (Occitanië en New Aquitaine) vertegenwoordigt bijna 19 miljard euro, dat wil zeggen ongeveer 4.000 bedrijven en 65.000 werknemers (Frans Ministerie van Landbouw 2018). Deze grote regio wordt gekenmerkt door een enorme verscheidenheid aan producten en ook door heel wat typische regionale specialiteiten, zowel op het vlak van runderen, groenten en fruit, pluimvee, de wijnsector als de visserij in de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee, maar ook op het vlak van de biologische landbouw. Deze regio telt bijna 470 producten met een kwaliteitslabel.

Met de implementatie van de nieuwe voedingsbeurs CFIA kunnen de bedrijven gesteund worden bij de ontwikkeling van hun innovatieve projecten door de inbreng van oplossingen vanuit CFIA, het leveren van advies, service en concrete antwoorden op de behoeften van zowel kleine als grote bedrijven.

Tot ziens op 22 tot 24 september 2020 in het nieuwe Parc des Expositions et Centre des conventions van Toulouse !

Rappel du calendrier des CFIA

CFIA Rennes : 10/12 maart 2020

CFIA Toulouse : 22/24 september 2020

Europack Euromanut CFIA Lyon : 16/18 november 2021

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*