Dawsongroup verkoopt en verhuurt voortaan ook nieuwe Chereau koeltrailers en PolarStore containers

Dawsongroup Benelux heeft onlangs haar positie binnen de Cold Supply Chain versterkt doormiddel van een grootschalige uitbreiding binnen hun vloot. Zij bieden naast de verhuur en verkoop van koel- en vriescellen, shockvriezers en tempereercellen, nu ook nieuwe Chereau koeltrailers en PolarStore containers aan.

De nieuwe trailervloot van Dawsongroup voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo zijn de trailers voorzien van Carrier 1550 installaties, en bieden zij verschillende formaten aan, waaronder een interne hoogte variërend van 2,65 tot 2,70 meter.
“Deze ontwikkeling betekent dat onze klanten, die verbonden zijn aan de cold supply chain, alles onder één dak kunnen vinden, wat zorgt voor duidelijke kosten, flexibiliteit en zekerheid van kwalitatief materiaal. Bedrijven kunnen nu vertrouwen op ons voor iedere schakel binnen de koelketen, van opslag en behandeling tot transport en levering”, aldus Rick Heijnen – Strategic Business Manager.

PolarStores

Foto: Ondanks een scherpe prijs overtreft de PolarStore uw behoeften op vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid!

De PolarStores van Dawsongroup voldoen ondanks hun scherpe prijs aan de hoogste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo zijn de containers voorzien van een aantal extra opties, waaronder een vlakke vloer, (online) temperatuur monitoring, interne verlichting en ontgrendeling.

“In de wereld van geconditioneerde opslag en transport is Dawsongroup vaak dé partner die vooruitstreeft en de normen herdefinieert. Met een breed scala aan koel- en vriesoplossingen hebben wij bewezen dat we niet alleen begrijpen wat bedrijven nodig hebben, maar ook hoe we hun behoeften kunnen overtreffen.”

Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ontdek meer over onze mogelijkheden op onze website: www.dawsongroup.nl, of bel op +31(0)10-4952955 voor een vrijblijvend advies.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*