Dawsongroup Benelux breidt PolarStore vloot uit met reefer containers

Dawsongroup Benelux heeft onlangs haar vloot uitgebreid door de aanschaf van splinternieuwe reefer containers en versterkt hiermee de ingenomen positie binnen de geconditioneerde supply chain. Maak kennis met de PolarStore!

Dawsongroup biedt naast de verhuur en verkoop van koel- en vriescellen, Chereau koel- en vriestrailers, shockvriezers en tempereercellen, nu ook reefer containers aan! Deze containers kunnen eenvoudig en perfect stationiar worden ingezet op locatie van klanten.

“Deze ontwikkeling betekent dat onze klanten die direct verbonden zijn aan de cold supply chain alles onder één dak kunnen vinden, wat zorgt voor duidelijke kosten en zekerheid van kwalitatief materiaal en 24/7 service en onderhoud”, aldus Rick Heijnen (Strategic Business Manager).

Bedrijven kunnen nu vertrouwen op Dawsongroup voor iedere schakel binnen de koelketen, van opslag en behandeling tot transport en levering.

PolarStore vloot

De nieuwe PolarStore vloot van Dawsongroup voldoet ondanks zijn scherpe prijs aan de hoogste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo zijn de containers voorzien van een aantal extra opties, waaronder een vlakke vloer, (online) temperatuur monitoring, interne verlichting en ontgrendeling.

Dawsongroup is trots op hun toewijding aan kwaliteit en klantenservice en streeft ernaar om hun diensten te verbeteren en uit te breiden om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Met de uitbreiding van hun vloot hebben ze een belangrijke stap gezet om hun positie als een toonaangevende leverancier van koel- en vriesoplossingen binnen de cold supply chain verder te versterken.

https://www.dawsongroup.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*