Controle op de kwaliteit van water in de levensmiddelensector

De omzendbrief van het FAVV heeft als doel een beter begrip te verschaffen over de reglementaire vereisten en verplichtingen van de operatoren met betrekking tot de kwaliteit van en de controle op water dat in levensmiddelenbedrijven wordt gebruikt bij de fabricage en/of het in de handel brengen van levensmiddelen.

Omzendbrief
Bijlage 1
: Parameters en parameterwaarden

Bijlage 2:  Te analyseren parameters en controlefrequenties volgens de behandelingen op leidingwater

Bijlage 3: Controlefrequenties

Bijlage 4: Formulier voor het aanvragen van het schrappen van de analyse van parameters in het controleprogramma van drinkwater

Bijlage 5: Formulier voor het aanvragen van een vermindering van de frequentie van analyse van parameters in het controleprogramma van drinkwater

Bijlage 6: Formulier voor toekenning of afwijzing van het schrappen van de analyse van parameters in het controleprogramma van drinkwater

Bijlage 7: Formulier voor toekenning of afwijzing van een vermindering van de frequentie van analyses van parameters in het controleprogramma van drinkwater

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*