Chipsfabrikant Poco Loco rekruteert op uiterst ludieke wijze

Het Roeselaarse bedrijf Poco Loco viert dit jaar zijn 25ste verjaardag en laat zich opnieuw positief opmerken door een heel originele en ludieke wijze van rekruteren. Zo probeert Poco Loco op een creatieve manier nieuwe collega’s te vinden in functie van de grote groei van het bedrijf. 

Poco Loco is ondertussen een begrip geworden in de regio. Koop je in de supermarkt wraps of tortillachips van het huismerk, dan is de kans groot dat je een product in huis haalt dat bij Poco Loco werd gemaakt. Poco Loco produceert tortillachips, wraps, taco’s, sauzen, dips en dinnerkits, zowel voor retail, B2B als horeca. Het aantal medewerkers is de laatste 5 jaar gestegen van 380 tot meer dan 700 op vandaag en door de investering in een nieuwe productielijn die eind 2020 operationeel moet zijn, blijft Poco Loco groeien. Hiervoor gaat het bedrijf op zoek naar 20 nieuwe medewerkers, naast de 25 overige vacatures die op vandaag openstaan, en dat doen ze op een uiterst ludieke wijze.

1. Jaar. Lang. Gratis. Chips.

Wie kent er niet iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Je broer, tante, verre vriend of goeie buur die toe is aan een nieuwe uitdaging, maar misschien net dat extra zetje nodig heeft om effectief te solliciteren. Daarom geeft Poco Loco een jaarvoorraad chips aan wie het bedrijf een nieuwe collega bezorgt.

Hoe werkt het?

Via 1jaargratischips.be bezorg je de gegevens van de persoon die perfect bij Poco Loco zou passen en je nodigt die persoon uit om te solliciteren voor een job bij Poco Loco. Als die persoon bij Poco Loco aan de slag gaat, krijg je een jaarvoorraad chips. Meer info op 1jaargratischips.be

This post is also available in: Nederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*