CHEP en Alken Maes zijn ook Europees Top Employer

CHEP België, aanbieder van supply chain-oplossingen, en Brouwerij Alken Maes hebben zowel in België als op Europees niveau de titel van Top Employer gekregen. Beide in Mechelen gevestigde bedrijven plukken de vruchten van hun uitmuntend personeelsbeleid.

Om op Europees vlak uitgeroepen te worden tot Top Employer, moeten de bedrijven in minstens 5 Europese landen gecertificeerd zijn. CHEP sleepte naast België de titel ook binnen in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Polen en Ierland. Alken Maes is naast België via Heineken ook gecertifieerd in Spanje, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

“Uit ons grondige, onafhankelijke onderzoek is gebleken dat beide bedrijven uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie en op HR-gebied naar voren komt als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren”, klinkt het bij de organisatie.

CHEP België voor het tweede jaar op rij

Bij CHEP Benelux werken meer dan 200 mensen, verdeeld over België en Nederland. Voor het tweede jaar op rij ontvangt CHEP België een erkenning van het Top Employer Institute voor zijn arbeidsvoorwaarden en uitstekende HR-praktijken. “We hechten veel waarde aan een optimaal werkklimaat. Alleen zo kunnen onze medewerkers en ons bedrijf groeien. Het is geweldig om onze investeringen opnieuw erkend te zien”, zegt Yoni Van der Veken, Country General Manager van CHEP Benelux.

Bron: Made in Mechelen

Foto:

This post is also available in: Nederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*