Ceres Pharma neemt fabrikant van voedingssupplementen over

Ceres Pharma, een dynamisch en groeiend farmaceutisch bedrijf op het gebied van gezondheid en wellness, gevestigd in België, heeft de overname aangekondigd van GlobiFer Intl. De overname van GlobiFer Intl. past perfect in de strategie van Ceres Pharma op het gebied van de gezondheid van vrouwen en is een belangrijke stap in de realisatie van het exportpotentieel van Ceres Pharma.

GlobiFer is een natuurlijk voedingssupplement met een unieke ijzerformule om snel en effectief ijzertekort te corrigeren en het hemoglobinegehalte op peil te houden. GlobiFer is sinds 2013 op de markt. Het oorspronkelijke concept werd in het begin van de jaren tachtig ontwikkeld door een Zweedse hematoloog in het Karlinska-ziekenhuis in Stockholm. GlobiFer-producten zijn momenteel verkrijgbaar in 35 landen.

« Ik ben zeer verheugd dat we een overeenkomst hebben getekend met GlobiFer Intl. Deze overname past perfect in de strategie van Ceres Pharma op het gebied van de gezondheid van vrouwen. De merkproducten van GlobiFer vormen een aanvulling op onze bestaande portefeuille van gezondheidsproducten voor vrouwen, en het distributienetwerk van GlobiFer met partners in meer dan 35 landen is een belangrijke stap in de realisatie van het exportpotentieel van Ceres Pharma, » aldus Mario Debel, CEO van Ceres Pharma.

GlobiFer Intl. behaalde in 2020 een omzet van 4 miljoen euro . Anthony Popowski, managing partner van GlobiFer Intl. zal bij het bedrijf aan boord blijven. De prijs voor de overname werd niet bekendgemaakt.

Soyez le premier à commenter

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.


*