Brouwer Cornelissen breidt productieruimte uit

Brouwerij Cornelissen investeert volop ondanks de vele moeilijkheden eigen aan dit coronajaar. Op de site van Opitter is men begonnen met de bouw van een nieuwe productiehal, waar zowel flessen als vaten zullen worden afgevuld.

Eigenaar en CEO Jef Cornelissen legt uit: “De afgelopen jaren zijn gekenmert door tal van veranderingen. Er werd geïnvesteerd in de rebranding van bestaande producten, in de productie en lancering van nieuwe bieren, in de uitbouw van een groot verkoopteam(nationaal en internationaal), enz. En het meest verrassende en veruit de belangrijkste verandering was de investering in de uitbreiding van de bestaande productieruimte in Opitter. Deze belangrijke werkzaamheden zijn in februari 2021 begonnen en verlopen perfect volgens schema. Normaal gesproken kan de interne verhuizing in mei worden afgerond.”

Nieuw gebouw

“Onze nieuwe bottellijn zal in deze nieuwe productiehal worden geïnstalleerd en ook de vatenlijn zal hier onderdak vinden. Het nieuwe gebouw biedt ook extra opslagruimte. “Naarmate de verkoop van onze bieren toenam, werd de behoefte aan extra opslagruimte absoluut noodzakelijk,” legt Jef Cornelissen uit. De onderneming van Bree, Plus Construct, werd geselecteerd als de aannemer voor de bouwwerkzaamheden. “Wij zijn een echte originele Limburgse familiebrouwerij, dus we blijven het liefst samenwerken met bedrijven uit onze thuisstad Bree”, besluit hij.

Beelden: Google My busines en website Brouwerij Cornelissen

This post is also available in: Nederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*