Brekky levert ook Kriket ontbijtrepen aan huis

Brekky, een ontbijtservice uit Antwerpen, gaat samenwerken met Kriket. Dat bedrijf biedt verschillende ontbijtproducten op basis van krekels aan.

Bij Brekky kunt u een ontbijt- of lunchpakket samenstellen. ’s Nachts brengt Brekky via een dienst van bakfietsers die pakjes naar de huishoudens. ’s Morgens vinden de families hun pakket dan in hun brievenbus. “We zijn bezig met het diversifiëren van ons productassortiment en het duurzaamheidsaspect van Kriket sluit perfect aan bij dat van Brekky”, zegt Jordi Schellens, medeoprichter van Brekky.

De producten van Kriket bestaan voor een deel uit krekelmeel, maar ook uit noten, granen en haver, en zijn reeds in meer dan vijf landen verkrijgbaar. Vorig jaar steunde de Groep Colruyt het Kriket-verhaal en nu worden de ontbijtproducten ook op lokale schaal in Antwerpen verdeeld.

U kunt nu een Kriket ontbijt bestellen bij uw Brekky ontbijt. “Maak je geen zorgen, je zult geen pootjes of vingers op onze producten zien”, zegt Anneleen van Meervenne, oprichter van Kriket.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*