Bonduelle wint trendsetterprijs op INTERNORGA Food & Beverage’,

Internorga is een internationale vakbeurs voor de horeca in Hamburg en richt zich op de sectoren horeca, catering, bakkerij en zoetwaren. Op de vooravond van de opening werden – volgens aloude traditie – de prijzen uitgereikt in de categorieën ‘Trendsetter Product – Food & Beverage’, ‘Trendsetter Product – Technology & Equipment’ en ‘Trendsetter Company – Gastronomie & Hotelsector‘.

Belangrijk voor de voedingssector is dat Bonduelle Deutschland GmbH de prijs won voor het trendsetter Product – Food & Beverage:

Trendsetter Product – Voeding & Drank

Winnaar is Bonduelle Deutschland GmbH

De trend naar “plantaardig voedsel” groeit in de foodservice. Bonduelle Deutschland GmbH volgt met de nieuwste ontwikkelingen in de veganistisch-vegetarische keuken nieuwe innovatieve wegen. Pépites is de naam die dit gevestigde bedrijf geeft aan zijn nieuw ontwikkelde glutenvrije productie van peulvruchten met wortelen, suikermaïs of courgette. Dit is niet alleen een hoogwaardige bron van eiwitten en vezels – het is ook een zeer comfortabel product, ideaal aangepast aan de behoeften van grote keukens. Pépieten zijn plantaardig met een ideale voedingssamenstelling, rijk aan vezels en eiwitten, maar weinig vet, waardoor ze ideaal zijn voor vleesvrije diëten en geschikt zijn als vervanging voor koolhydraatrijke producten zoals pasta. De innovatieve receptuurmogelijkheden, een breed scala aan toepassingen en eenvoudige bereiding maken Pépites zeer aantrekkelijk voor alle grootkeukens. Ze dragen bij tot een gezonde voeding met een hoog aandeel groenten, vooral bij de verzorging van senioren of kinderen. De nieuwste productinnovatie van Bonduelle verbreedt het assortiment vegetarische gerechten, waardoor een volledig nieuw gebruik van groenten mogelijk wordt – een baanbrekende aanpak voor het dieet van de toekomst met weinig vlees.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*