Bierevenement op 2 december 2023 “Atelier Fermenté” moet bier van vijf microbrouwerijen uit West-Vlaanderen in de kijker plaatsen

Vijf West-Vlaamse microbrouwerijen slaan de handen in elkaar voor het evenement “Atelier Fermenté”. Dit evenement vindt plaats op 2 december in Kortrijk in Atelier Nooitgedacht, een creatieve ruimte beheerd door Ruben Wensink.

Arn Simoens, de oprichter van de Kortrijkse stadsbrouwerij Ruimtegist, en Wensink organiseren het evenement, dat een dag vol heerlijk bier, lekkere tapas, een gastspreker over de Kortrijkse biergeschiedenis en live muziek belooft te worden.

Atelier Nooitgedacht, gunstig gelegen nabij het Kortrijkse treinstation, zal gastheer zijn van het bierfestival, waar kleine, jonge en opkomende microbrouwerijen uit West-Vlaanderen worden voorgesteld. Deelnemers krijgen de kans om verschillende bieren te proeven, waaronder Ruimtegist, BramBrass uit Heestert, Verduyn Bier uit Marke, Skollmann uit Sijsele en Castalia Craft Beers uit Zonnebeke. Het is een evenement voor bierliefhebbers om te genieten van een gevarieerde selectie ambachtelijke bieren in een unieke en creatieve omgeving.

Foto: Atelier Nooitgedacht is the place to be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*