Beurs voor brouwerijen Braubeviale zal pas in 2023 plaatsvinden

BrauBeviale
Technologie

De Covid-pandemie blijft de internationale evenementenkalender in 2022 op zijn kop zetten. Nu heeft het ook Braubeviale geraakt: De vakbeurs voor de brouwerijsector zal pas in 2023 opnieuw plaatsvinden.

De organisator van de Braubeviale, Nürnberg Messe, heeft aangekondigd dat na overleg met de bedrijven en verenigingen die in de adviesraad van de beurs vertegenwoordigd zijn, het besluit genomen werd dat de beurs in 2022 niet al plaatsvinden. De beurs had eigenlijk van 8 tot 10 november moeten doorgaan. “Dit is onze vroegtijdige reactie op de bezorgdheid van de markt en geeft de industrie planningszekerheid”, zegt Andrea Kalrait, uitvoerend directeur Braubeviale en Beviale Family. De volgende Braubeviale zal dus van 14 tot 16 november 2023 in Neurenberg worden gehouden.

Eén internationale beurs in 2022

“Als conceptsponsor hebben we samen met onze partner Nürnberg Messe de beslissing genomen om de Braubeviale in 2022 op te schorten en daarmee in te gaan op de wens van de branche om in 2022 slechts één internationale vakbeurs te organiseren. We werken echter nu al samen om in 2023 weer een aantrekkelijke en succesvolle Braubeviale in Neurenberg op te zetten!”, aldus Stefan Stang, Managing Director, Private Brauereien Bayern e.V.Brau

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*