Belgische koffiebrander Rombouts opent regionale B2B-vestiging in het hart van Wallonië

De Belgische branderij Rombouts heeft zopas een nieuwe vestiging geopend in Fernelmont (bij Namen) voor de horeca, bedrijven en instellingen. Na de vestigingen in Hoboken, Melsbroek, Drongen en Kermt, wordt dit de vijfde vestiging in België.

Xavier Rombouts, gedelegeerd bestuurder van Cafés Rombouts, zegt: “Met deze nieuwe vestiging in het hart van Wallonië versterken wij de nationale dimensie van ons merk. Op die manier kunnen wij onze lokale partners en klanten een optimale service garanderen door dichter bij hen te staan en de aanhoudende groei van Rombouts op de Waalse markt te ondersteunen. “

Het nieuwe gebouw voldoet aan de nieuwste normen op het gebied van duurzaamheid en ecologie. Het heeft zonnepanelen en een minimaal energieverbruik. De site vergde een investering van ongeveer 2,5 miljoen euro.

De Rombouts-site in Fernelmont omvat een showroom, een technische afdeling en een magazijn, verspreid over een oppervlakte van ongeveer 1000 m2. De showroom, met zijn eigentijdse design, zal de nieuwste producten en technologieën van het merk voor de zakelijke en horecasector laten zien. Ook een opleidingscentrum maakt deel uit van de site; hier zullen bijvoorbeeld barista-opleidingen kunnen worden gegeven, workshops om de verschillende bereidingswijzen aan te leren of evenementen voor bedrijven worden georganiseerd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*