Belgian Buddy Gin behaalt zilveren medaille op London Spirits Competition

Slager Cris Algoedt uit Zwevezele, die al eerder de populaire Belgian Limoncello lanceerde, heeft een nieuw product. Hij lanceert nu zijn eigen gin onder de merknaam Belgian. Verrassend genoeg heeft de “Belgian Buddy Gin” vóór de marktintroductie al een prijs gewonnen op de London Spirits Competition. Cris behaalde daar een zilveren medaille met zijn Belgian Buddy Gin.

Cris, die samen met zijn vrouw Katty een slagerij en traiteurzaak runt, begon in 2019 zijn zelfgemaakte limoncello te commercialiseren onder de merknaam Belgian. Sindsdien heeft hij zijn productlijn uitgebreid met arancello en pomocello. Cris heeft nu een vierde product, Belgian Buddy Gin, aan de lijn toegevoegd, dat citrustoetsen, of citrustonen, bevat die vergelijkbaar zijn met die in zijn andere producten.

Erkenning

De gin behaalde een zilveren medaille op de London Spirits Competition. Cris is trots op de erkenning en merkt op dat de gin gemaakt is met natuurlijke ingrediënten. Twee jaar geleden kreeg de Belgian drie zilveren medailles in de categorie likeuren voor zijn limoncello, arancello en pomocello.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*