Belgian Beer World opent in 2023

Ook al geniet de Belgische biercultuur door Unesco toegevoegd aan de Representatieve lijst van het immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid, reeds een zekere bekendheid, toch zal deze blijven voortleven en zich verder ontwikkelen. De passie, creativiteit en know-how van de brouwers zullen hen in staat stellen de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Het bierbelevingscentrum “Belgian Beer World zal dit patrimonium versterken.

Zo zal het toekomstige bierbelevingscentrum “Belgian Beer World”, dat in 2023 in de Beurs van Brussel wordt geopend, een mooie internationale etalage worden voor de Belgische biercultuur. Belgian Beer World is niet alleen gevestigd in het iconische gebouw van de Beurs, maar het zal de bezoekers ook een meeslepende en interactieve ervaring bieden.

Link bieren en land

Het bezoekersparcours zal de typische Belgische culturele kenmerken belichten (Belgitude), de diversiteit van onze bieren en de link tussen onze bieren en ons land. Het imago van België als land zal hierdoor met andere woorden worden versterkt.

Beeld: nl.wikipedia.org

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*