Aurélie Gerth volgt Nicolas Courant op als communicatiedirecteur bij Fevia

Aurélie Gerth wordt vanaf 1 september de nieuwe communicatiedirecteur bij Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie. Ze vervangt Nicholas Courant, die vanaf 1 augustus een nieuwe uitdaging aangaat bij Coca-Cola.

Bart Buysse, CEO van Fevia, bedankte Nicholas voor zijn uitstekende bijdrage aan de profilering van de federatie en de sector in de afgelopen negen jaar. Buysse sprak ook zijn vertrouwen uit in Aurélie Gerth, een gedreven en ervaren communicatieprofessional, en verklaarde dat haar komst hen zal toelaten verder te bouwen op hun verwezenlijkingen. Met de duurzaamheidsroutekaart van de Belgische voedingsindustrie als kompas wil Fevia een voortdurende dialoog onderhouden met hun leden en stakeholders.

Aurélie Gerth

Aurélie Gerth brengt een schat aan ervaring in de voedingssector mee. Ze werkte eerder bij Unilever, Coca-Cola en recent nog bij Carrefour. In haar nieuwe rol als communicatiedirecteur bij Fevia zal ze de volledige communicatiestrategie coördineren en fungeren als het primaire aanspreekpunt voor journalisten.

Aurélie benadrukte het belang van de voedingsindustrie in de Belgische economie en legde de nadruk op waardecreatie, werkgelegenheid, kwaliteit, diversiteit en innovatie. De huidige uitdagingen van de sector zijn winstgevendheid en verdere duurzaamheid, die ze graag wil aanpakken samen met het Fevia team. Ze sprak haar enthousiasme uit om iedereen te ontmoeten en aan de slag te gaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*