ARDO, DECOSPAN EN REYNAERS GROUP GENOMINEERDEN ‘ONDERNEMING VAN HET JAAR®’

Donderdag 30 augustus 2018 — Ook dit jaar organiseert EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, de ‘Onderneming van het Jaar®’-award. Ardo (Ardooie), Decospan (Menen) en Reynaers Group (Duffel) zijn de finalisten van deze 24ste editie die wordt uitgereikt op dinsdag 16 oktober 2018. De genomineerden voor de nieuwe ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ worden morgen, 4 september, aangekondigd.

EY startte in 1995 met de ‘Onderneming van het Jaar®’-award met de ambitie om de prachtige prestaties van Belgische bedrijven in de kijker te zetten. De grootte en omzet van de onderneming zijn niet de bepalende factoren. De aanpak ten opzichte van groei, financiële resultaten, ondernemerschap, internationalisatie, innovatie en deugdelijk bestuur zijn de criteria waarmee ondernemingen deze award kunnen winnen. 

“De ‘Onderneming van het Jaar®’ is reeds bijna een kwarteeuw de ultieme beloning voor unieke, succesvolle Belgische bedrijven. Zij bewijzen keer op keer dat ondernemingszin, visie en goed management beloond worden. De genomineerden verdienen een pluim voor hun werk, ook omdat ze andere Belgische bedrijven laten zien hoe het moet – en indirect hen inspireren om hun bedrijf naar nieuwe hoogtes te leiden”, volgens Partick Rottiers, Country Managing Partner EY België.

De winnaar van 2018, die de opvolger wordt van vastgoedbevak WDP, zal aangekondigd worden op dinsdag 16 oktober 2018 door de jury, onder leiding van Michèle Sioen. De winnaar treedt in de voetsporen van bekende Belgische bedrijven zoals Katoen Natie (2014), Soudal (2011) en Studio 100 (2009).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*