Aquablu-oplossing van Selecta wint Supplier Innovation Challenge en Audience Choice Award

Selecta, de Europese leider in onbemande oplossingen voor koffie, frisdranken, snacks en vers voedsel, heeft een belangrijke prijs behaald in de CBRE’s Supplier Innovation Challenge. De prijs was een erkenning voor de nieuwe Aquablu-oplossing, een duurzaam concept voor gearomatiseerd vitaminewater. CBRE, ’s werelds grootste commerciële vastgoed- en investeringsmaatschappij, organiseert jaarlijks de Supplier Innovation Challenge om leveranciers met uitzonderlijke, klantgerichte en innovatieve oplossingen te onderscheiden.

Selecta biedt in samenwerking met Aquablu de Aquablu REFILL+, een waterdispenser die gezondere dranken levert door tot 99% van de onzuiverheden uit kraanwater te filteren, waaronder chloor, pesticiden, hormonen, microplastics, farmaceutische residuen, zware metalen, bacteriën en virussen. Het gezuiverde kraanwater wordt vervolgens verrijkt met smaken, vitaminen en elektrolyten.

Dit initiatief wordt gezien als een gezonde en duurzame keuze voor werknemers op de werkplek, omdat het een alternatief biedt voor gewoon kraanwater met een verscheidenheid aan smaken en de toegevoegde voordelen van vitaminen en antioxidanten. Bovendien bevordert het de duurzaamheid doordat er minder verpakkingen voor eenmalig gebruik nodig zijn, waardoor het milieuvriendelijker is dan flessenwater.

Tim Goossens, CEO Benelux & Export bij Selecta, benadrukte het belang van gehydrateerd blijven voor betere prestaties en welzijn in de werkomgeving. Hij benadrukte ook de financiële en milieuvoordelen van het kiezen van kraanwater in plaats van flessenwater.

Jury & publieksprijs

Selecta’s Aquablu oplossing won niet alleen de jury van de wedstrijd, maar sleepte ook de publieksprijs in de wacht met 70% van de stemmen.

Selecta Group, met het hoofdkantoor in Zwitserland, is een foodtechbedrijf dat gespecialiseerd is in routegebaseerde, zelfbedieningsdistributienetwerken in heel Europa. Het bedrijf biedt innovatieve gemaksvoedselservices en koffiemerken van hoge kwaliteit op werkplekken en openbare ruimten. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van Selecta’s bedrijf en het bedrijf zet zich in om een positief verschil te maken op belangrijke gebieden. Het bedrijf bedient dagelijks meer dan 10 miljoen mensen in 16 Europese landen en genereert een jaarlijkse omzet van ongeveer 1,2 miljard euro.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*