Apero-time met nieuwe Vandemoortele Dip&Dress

Ken je de nieuwste trend ‘apero-dining’ al? Samen met je gasten puur genieten van lekkere aperitiefhapjes. Vandemoortele speelt hier als innovatief bedrijf op in met een volledig nieuw concept: Dip&Dress. Een heerlijke smaakmaker met look en fijne kruiden en een zomerse variant met zongedroogde tomaten, gemaakt volgens een puur Belgisch recept.

Perfect voor hartige hapjes en fingerfood. Of wat dacht je van frisse groentjes dippen in de sausjes? Deze lekkernijen passen ook uitstekend bij een slaatje of op een broodje. Zomers gevoel: check!

Twee in één handige knijpfles

De zomer is in aantocht en de coronamaatregelen zijn versoepeld. Apero-time! Vandemoortele speelt hierop in en pakt uit met een volledig nieuw concept: Dip&Dress. Ideaal om crackers, frisse groentjes of fingerfood in te dippen of om een lekker zomers slaatje of broodje te dresseren. Beschikbaar in maar liefst twee heerlijke smaken, een dressing gemaakt volgens een puur Belgisch recept en op basis van yoghurtfermenten. Breng de zomer op je bord met het verrukkelijke smaakbommetje Dip&Dress look en fijne kruiden. Of snak je eerder naar wat zuiderse vakantievibes? Probeer dan de zomerse variant met zongedroogde tomaten en geniet van lekkere mediterraanse smaken. Met deze nieuwe producten bewijst Vandemoortele nogmaals zijn innovatief karakter.

De Dip&Dress varianten zijn vanaf eind juni verkrijgbaar in een handige top-down knijpfles van 250 ml bij Carrefour, Delhaize en Match.

www.vandemoortele.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*