Anuga FoodTec, de toonaangevende internationale leveranciersbeurs voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie werft standhouders via vroegboekingsvoorwaarden

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname op de Anuaga Food Tec – beurs hebben de mogelijkheid om hun aanwezigheid op de beurs tegen de beste voorwaarden te boeken. De aanvraagformulieren voor Anuga FoodTec 2021 zijn online beschikbaar op www.anugafoodtec.com/registratie nu.

De vroege inschrijvingsfase van Anuga FoodTec is begonnen en daarmee ook de race voor de beste plaatsen. Want voor bedrijven die zich vroegtijdig inschrijven, is de kans op betere standposities groter. Ook een goede prijszettting is dan nog mogelijk. Bovendien kunnen vroege boekers 20euro/m² sparen. De vroege boekingsfase van Anuga FoodTec 2021 eindigt al op 14 februari 2020, dat is ongeveer 3,5 maand eerder dan voorheen.

De formulieren voor Anuga FoodTec 2021 kan je hier vinden: www.anugafoodtec.com/registratie

Anuga FoodTec

Anuga FoodTec 2021 is geopend voor vakbezoekers van 23 tot en met 25 maart 2021 van 23 tot en met 25 maart 2021 vanaf 9.00 uur. m. tot 18.00 uur en op 26 maart, de laatste dag, van 9.00 tot 16.00 uur (NIEUW). Op de volgende Anuga FoodTec kunnen de vakbezoekers zich opnieuw verheugen op een aanbod van leveranciers uit de voedings- en drankensector dat uniek is in termen van zijn breedte en diepte. Naast de trends en nieuwe producten van de sector, zijn de belangrijkste thema’s van de industrie de onderscheidende factor waarlangs een parcours wordt opgebouwd. Zo zijn er voor het eerst secties als ‘Digitalisering’, Automatisering’, ‘Milieu & Energie’, ‘Intralogistiek’ en ‘Wetenschap & Pionierswerk’.

Evenementenprogramma

Anuga FoodTec 2021 zal perfect worden versterkt door een uitgebreid en doelgroepgericht evenementenprogramma, dat de vakbezoekers een extra toegevoegde waarde zal bieden. Anuga FoodTec behaalde in 2018 een recordresultaat: Meer dan 50.000 vakbezoekers uit 154 landen informeerden zich in Keulen over de innovaties en verdere ontwikkelingen in de toeleveringsindustrie. In totaal namen 1.657 exposanten deel aan de toonaangevende internationale leveranciersbeurs voor de levensmiddelen- en drankenindustrie.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

This post is also available in: Nederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*