Alpro® “Smeerbare spread met vezels” met Nutri-Score A ligt binnenkort in de winkelrekken

Met een Nutri-Score A voor een smeerbare spread kom je tot een niet voor de de hand liggend product. Maar dat is precies wat “smeren met vezels van Alpro® wél is. Het is een 100% plantaardige, vetarme en vezelrijke spread die perfect past in een gezonde en evenwichtige levensstijl.

De nieuwe Alpro® “smeren met vezels” is de eerste smeervariant in België met Nutri-Score A. Deze zachte spread is rijk aan vezels, gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten, is een omega-3 bron en heeft een laag vetgehalte (25%). Bovendien is Alpro® erin geslaagd zijn vertrouwde, herkenbare textuur en smaak te behouden. Met Alpro® ‘smeren met vezelfs’ kunt u nu kiezen voor een heerlijk en gezond alternatief voor de varianten die al op de markt zijn. Zo draagt u bij aan een gezondere levensstijl door een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Nutri-Score A

Mensen letten tegenwoordig steeds meer op wat ze eten. Nutri-Scores zijn een handig hulpmiddel om in één oogopslag een overzicht te krijgen van de voedingswaarde van een product. De vijfkleurenschaal en de bijbehorende letters geven een score aan die gaat van A (donkergroen) tot E en een rode kleur voor producten met de ongezondste samenstelling.

De consumptie van producten met voedingsschaal A moet worden aangemoedigd, terwijl de consumptie van producten met voedingsschaal E moet worden beperkt. Onder de benchmark spreads staat de nieuwe Alpro® smeren met vezels dankzij zijn hoge voedingswaarde in de Nutri-Score A (de meest gezonde producten).

Alpro® ”smeren met vezels’ zal in de meeste warenhuizen verkrijgbaar zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*