Allergenenmanagement: een wereld te winnen

Allergeneninformatie op etiketten is niet altijd juist, vaak met voedselveiligheidsmeldingen en recalls tot gevolg. Allergenen vormden vorig jaar in 53% van de gevallen de belangrijkste oorzaak voor het terugroepen van voedingsmiddelen. Uit een oorzaakanalyse blijkt dat de meeste van deze allergenen-recalls veroorzaakt werden door etiketverwisseling (61%). Maar ook kruisbesmetting is een belangrijke oorzaak. In de whitepaper ‘Allergenenmanagement’ duikt Normec Foodcare in de wereld van allergenen.

In de whitepaper ‘Allergenenmanagement’ neemt Normec Foodcare u mee met allergenenmanagement in de tijd. Na de tijdlijn beschrijven ze de impact van allergenen vanuit product en proces. Tot slot worden de vijf stappen toegelicht om tot een SimplyOK certificering te komen. Download de whitepaper ‘Allergenenmanagement’

This post is also available in: Nederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*