Alimentaria wordt gehouden in mei 2021

De volgende editie van Alimentaria, de belangrijkste beurs voor eten, drinken en foodservice in Spanje en een van de belangrijkste in Europa, vindt plaats van 17 tot 20 mei 2021. Fira de Barcelona heeft met de industrie overeenstemming bereikt over de nieuwe data voor het evenement, in antwoord op verzoeken van de belangrijkste bedrijven en verenigingen uit de industrie, met als doel het evenement volgend jaar met de grootst mogelijke deelname en internationaliteit te houden.

Het organisatiecomité van de beurs, bestaande uit de belangrijkste verenigingen en bedrijven van de sector, heeft besloten tot deze wijziging van de kalender, rekening houdend met de kenmerken en behoeften van de sector in de huidige context van de pandemie, alsook met de omvang en het internationale karakter van een evenement dat, in zijn laatste editie, samen met Hostelco, 4.500 bedrijven en 150.000 professionele bezoekers, waarvan 25% internationaal, samenbracht.

Alimentaria 2021

Alimentaria 2021, dat zal worden gehouden in de Gran Via-locatie van Fira de Barcelona, zal innovatie en gastronomie als belangrijke maatstaven hanteren. Het evenement blijft bestaan uit vlees (Intercarn), zuivel (Interlact), conserven (Expoconser), snoepgoed en snacks (Snacks, Koekjes & Snoepgoed), Mediterraan dieet, verse producten, olijfolie en groenten (Mediterraans voedsel) en food service (Restaurama) shows. Daarnaast brengt Grocery Foods de toonaangevende bedrijven uit de massamarkt bij elkaar en worden de nieuwste trends getoond op Alimentaria Trends, waar onder andere delicatessen, biologische en functionele voedingsmiddelen te zien zijn. Landschap van Spanje, met de beste inheemse Spaanse productie; en het Internationale Paviljoen zal het aanbod completeren.

This post is also available in: Nederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*