Agristo, beMatrix en C&W Logistics zijn snelst groeiende bedrijven van West-Vlaanderen

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 19de keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Volgens experten is echter niet groei, maar het realiseren van bewezen toegevoegde waarde, de allesbepalende parameter voor de gezondheid van een bedrijf.

De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd en op het einde vloeien hier ook de nationale Trends Gazellen uit. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd (kleine, middelgrote en grote bedrijven). De Trends Gazellen Ambassadeurs 2020 voor de provincie West-Vlaanderen werden woensdagavond gehuldigd in Kortrijk, en  daarbij werd geen media uitgenodigd.

Agristo: top bij de snelste groeiers onder de grote bedrijven

Agristo kaapte de prijs weg voor de snelst groeiende grote onderneming. Het familiebedrijf sloot 2019 af met een omzet van 570 miljoen euro, is aanwezig in circa 120 landen en het aantal medewerkers nadert de kaap van duizend. beMatrix en C&W Logistics waren respectievelijk aan de top bij de middelgrote en kleine bedrijven.

beMatrix en C&W Logistics

beMatrix, de Roeselaarse producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, evenementen en displays heeft meer dan 3000 klanten in 64 landen en telt 220 medewerkers. C&W Logistics tot slot groeide in amper enkele jaren tijd uit tot een toonaangevende speler in ons land. De Kortrijkse ontwikkelaar van logistieke software wil het aanbod voort uitbreiden met aangepaste oplossingen voor de kmo-markt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*