ABISS: voor de slimme, veilige en geconnecteerde industrie

Team Industrial Fairs werkt samen met haar exposanten en de technologiefederaties aan de nieuwe post-corona-uitbouw van de slimme en geconnecteerde industrie. Met een alerte vinger aan de markt en pols en een berekende vooruitblik op een heropgestarte productie en supply chains, voorspellen we de verwachte distorties, backorders en inhaalbewegingen. Meer nog, met wat nu gebeurt is het digitaliseren en op afstand monitoren van processen een trend die alleen maar versterkt wordt.

Op 8 oktober presenteert ABISS 2020 in Kortrijk Xpo maar liefst 100 technologiepartners van software, apps, devices, integraties en ondersteuning voor de fabriek van de toekomst. Na de exponentiële groei in bezoekers en exposanten gaat ABISS 2020 nu door in een grotere beurshal.

Slimme processen

Voor het eerst weer frisse lucht en inspiratie opsnuiven onder collega’s
Maar liefst 100 exposanten, onderverdeeld in 3 hoofdthema’s en 15 Expert Classes, dompelen u en uw digitaliseringsteam onder in de next level innovaties die operationele processen slim, zelflerend, geautomatiseerd en gemonitored laten verlopen. Kortom, afdelingen zoals engineering, productie, asset management, kwaliteit, maintenance, supply chain, logistiek en after sales worden hier in een Industry 4.0-context volledig geoptimaliseerd. Meer over de scope van ABISS2020, de thema’s en het type aangeboden oplossingen vindt u hier.

Deze editie wordt er, na de lockdown, eentje om extra hard naar uit te kijken. In levende lijve oude bekenden en nieuwe spelers spreken, nog nooit was de waarde van face2face contact zo tastbaar. Een ideale gelegenheid voor directie en digitaliseringsteams om letterlijk en figuurlijk samen een frisse neus, dito frisse maakinzichten op te halen.
Welke processen en technologieën komen aan bod op ABISS2020
Om het geheel aan oplossingen transparent te maken en uw teambezoek efficiënt te laten verlopen is ABISS2020 in 3 thema’s onderverdeeld, met elk hun type techpartners en Expert Classes. U vindt een gedetailleerde oplijsting van de technologieën en specs voor de thema’s Industry of Things, Intelligence of Things en Security of Things hier.

Toekomst

Bezoekers: voor u als afdelingshoofd of directielid (beperkt tot 1300 genodigden)
Op 8 oktober bent u te gast op ABISS 2020 indien u directielid, IT-verantwoordelijke, afdelingshoofd of voorschrijver bent, voor één of meerdere operationele processen. In de komende maanden krijgt u updates van de aanwezige technologiepartners en ook het programma van de lezingen. ABISS 2020 is dus niet enkel een technologietreffen, maar ook een onmisbare schakel bij het verruimen van uw inzichten omtrent actuele en next level digitaliseringstrajecten. Op de hoogte blijven van alle evolutie en een exclusieve invite voor het event ontvangen ? Dat doet u hier.


Call for speakers Expert Classes


Tijdens ABISS2020 gaan liefst 15 Expert Classes rondt de thema’s Industry of Things, Intelligence of Things en Security of Things door. Deze korte sessies van 30 minuten zijn uitsluitend voor neutrale use cases, digitaliseringstrajecten van bedrijven uit alle takken van de industrie, gebracht door de initiatiefnemer van het bedrijf zelf (CEO, CTO, CIO…). Als inspiratie kan u ook even kijken naar de Expert Classes anno 2019.

Als organisatie zijn wij op zoek naar recente digitale projecten met een mix van, of focus op, IIoT, Digital Twin, Big Data, 5G, AR/VR/XR, AI, Analytics en/of Blockchain die u in uw organisatie doorvoerde, al dan niet alleen of met hulp van 3e partijen. Ons publiek is sterk geïnteresseerd in hoe uw bedrijf als voortrekker concrete stappen ondernam als inspiratiebron. Bent u met dergelijk project bezig, en wil u dat als innovator bekend maken aan een publiek van ondernemers uit de Benelux-industrie? Dan horen wij dit graag van u, en bespreken wij samen of/hoe we uw bedrijf ‘on show’ brengen. U kan een korte omschrijving van uw project doorsturen naar karldhaveloose@industrialfairs.com (+32 (0)475 235 488). Wij hopen uw voorstel samen te mogen bespreken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*