AB InBev neemt Jac. Bongers Drankengroothandelaar over

Jac. Bongers Dranken, één van de meest toonaangevende drankengroothandels van Nederland, zal op 1 januari 2020 toetreden tot de brouwerij van AB InBev. Op voorwaarde dat het plan door de officiële goedkeuring van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) goegekeurd raakt.

Jack Bongers: “Ik besloot me te concentreren op een nieuwe uitdaging en gaf AB InBev de kans om onze geweldige activiteiten voort te zetten. Ik beschouw de overname als een verdienste van ons bedrijf. Op basis van onze lange en goede relaties heb ik er alle vertrouwen in dat de continuïteit van onze groothandelsactiviteiten optimaal wordt gewaarborgd.


Vertrouwen in de goedkeuring van ACM

Jac Bongers en AB InBev werken al bijna 90 jaar samen. Deze samenwerking is in de loop der jaren versterkt en leidt nu tot de volledige overname van Bongers door de brouwerijgigant.

Pieter Anciaux, Hospitality Manager bij Brouwerij AB InBev: “Ons hoofddoel is om nog dichter bij de hotelondernemers en consumenten te komen om zo beter te realiseren wat ze echt nodig hebben. Gezien het operationele karakter van de overname hebben wij er alle vertrouwen in dat ACM het plan zal goedkeuren. In de komende periode zullen we ons samen met Bongers richten op het verdere ontwerp van het plan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*