AB Inbev lanceert alcoholvrije Corona Cero

Na Jupiler 0,0%, Hoegaarden 0,0%, Leffe 0,0% en Stella Artois 0,0% lanceert AB InBev een nieuwe alcoholvrije variant voor haar bier Corona: Corona Cero. De brouwer beantwoordt hiermee aan de vraag van de consument naar meer variëteit en zet zo verder in op verantwoord alcoholgebruik. Corona Cero werd ontwikkeld in het wereldwijde innovatiecentrum GITEC van AB InBev in Leuven.

Corona Cero richt zich tot consumenten die op zoek zijn naar een alcoholvrije optie zonder afbreuk te doen aan de smaak. Het biedt nog steeds de klassieke verfrissende smaak van Corona, maar zonder alcohol. Het wordt gebrouwen met 100% ingrediënten van natuurlijke origine en het best koud geserveerd met een schijfje limoen.

Irini Komodikis, Corona Marketing Director, Europa: “Corona is altijd een uitnodiging geweest om meer van de mooie momenten en het buitenleven te genieten, met goede vrienden en een biertje in de hand, met of zonder alcohol. Het gaat erom mensen zoveel mogelijk keuze te bieden en te blijven inspelen op de snelgroeiende categorie van alcoholvrije bier”.

Unieke de-alcoholisatietechniek.

De smaak van Corona Cero is authentiek en kwalitatief dankzij een unieke, door de brouwmeesters van de AB InBev brouwerij ontwikkelde de-alcoholisatietechniek. Deze bieren doorlopen het volledige brouwproces waarbij de alcohol pas daarna wordt verwijderd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*