9 nieuwe biologische Bisson-koekjes

De biologische koekjesfabrikant Bisson voegt 9 nieuwe lekkerheden toe aan zijn gamma. Déli’GO staat gelijk aan overheerlijk gevulde koekjes zonder palmolie, maar met fruitpuree of chocoladevulling. De glutenvrije Crousty Roll weert ook palmolie en één van de heerlijke Rolls is opgevuld met 55% fondant chocolade. En ook de zandkoekjes met granen (haver, spelt en tarwe) zijn zonder palmolie en zelfs zonder aroma’s.

9 nieuwe biologische Bisson-koekjes

Déli’GO: overheerlijk gevulde koekjes

Maak kennis met het Déli’GO-gamma van Bisson, ofte: overheerlijk gevulde koekjes in verschillende smaken. Graag een reep gevuld met een smaakvolle fruitpuree of eerder zin in een rijkelijke chocoladevulling? Aan jou de keuze! Trouwens, deze Déli’GO-koekjes bevatten geen palmolie en hebben een handig formaat. Leuk!

Crousty Roll: glutenvrij genieten van chocolade

Deze gevulde Crousty Roll-koekjes zijn glutenvrij en ook zonder palmolie. De Crousty Roll is naast hazelnoot en kokosnoot nu ook verkrijgbaar met fondant, als nieuwigheid binnen het gamma. Dit chocoladekoekje is gevuld met maar liefst 55% fondant chocolade. Mmm!

Zandkoekjes met haver, spelt én tarwe

Op zoek naar nog een ander gezond en lekker koekje? Dan zijn deze zandkoekjes met granen zeker iets voor jou! Deze koekjes worden gemaakt met drie soorten granen (haver, spelt en tarwe) waardoor ze enorm vezelrijk zijn. Daarnaast bevatten ze geen palmolie of aroma’s. Vergeleken met andere zoetigheden zit er veel minder suiker in – die tevens fairtrade is.

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*