Sports2 lanceert nieuw innovatief voedingssupplement

Voormalig Europees kampioen triathlon Rudi Stroobants, startte na zijn sportcarrière met Sports2. Onder dit merk produceert hij innovatieve en kwalitatieve voedingssupplementen voor sporters en voor iedereen die gezond door het leven wil gaan. Met Sports2 lanceert hij nu Nitra Forte, een voedingssupplement al even heilzaam als de veelbesproken ketonen.

De basis van Nitra Forte zijn de nitraten die je terugvindt in rode biet, kurkuma en granaatappel. Elk van die bestanddelen heeft een positieve invloed op onze gezondheid. Bovendien helpen ze om sportieve prestaties te verbeteren. Met Nitra Forte ontwikkelde Rudi een product dat de voordelen van de drie bestanddelen combineert in één product.

Sportprestatie verhogen

“Sporters halen voordeel uit de verhoogde stikstofmonoxideconcentratie die de nitraten bewerkstelligen, anderen genieten van de gecombineerde heilzame krachten van zowel rode biet, kurkuma als granaatappel”, legt zaakvoerder Rudi Stroobants uit. “Rodebietensap verbetert de sportprestaties, granaatappel zorgt voor meer zuurstof en kurkuma vermindert de schade aan spieren.”

Pionier

“Met dit nitratenproduct bewijzen we nogmaals dat we bij Sports2 snel op de bal spelen. We volgen dagelijks alle medische publicaties, gespecialiseerde academische websites en we pluizen alle onderzoeken uit in sportmedische vakliteratuur. Als we interessante producten of evoluties opmerken, testen we die graag zelf uit. Als we zelf ook resultaat zien, dan denken we na over productie en commercialisatie. Daar gaat een lange tijd over, want je moet alles laten goedkeuren door de bevoegde instanties. Maar zo kunnen we altijd een pioniersrol blijven vervullen’, legt Rudi Stroobants zijn visie uit.

Eigen webshop

Met Nitra Forte voegt Sports2 een nieuw innovatief voedingssupplement toe aan zijn gamma. De producten van het bedrijf uit Hofstade (Zemst) worden verdeeld in een 80-tal winkels in België en Nederland en zijn ook verkrijgbaar via de webshop van Sports2.

Bron: Made in Mechelen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*