Drie nieuwe Linde trucks op maat van de voedingssector

We hoeven het u niet te vertellen: de milieuvriendelijkheid van elektrische trucks betekent een enorm voordeel in de voedingssector. We presenteren u daarom graag 3 elektrische Linde innovaties waarmee u het verschil kunt betekenen in uw onderneming:

1.Een 100% elektrische heftruck met thermische krachtontwikkeling

Met de gloednieuwe 1252 X heftrucks kunt u nu ook bij de zwaarste toepassingen gebruik maken van elektrische vorkheftrucks. Voor lasten tot 3,5 ton leveren deze X20 – X35 heftrucks dezelfde krachtproductie als hun thermische tegenhangers, waardoor uw productiviteit in bv. brouwerijen merkbaar zal stijgen terwijl u vasthoudt aan elektrische milieuvriendelijkheid.

2. De ideale heftruk voor indoortoepassingen

Door voor de nieuwe 1252 E-reeks te kiezen, verkrijgt u elektrische heftrucks met een zeer compact ontwerp en een uitstekende manoeuvreerbaarheid. Bovendien maken deze net als de 1252X-trucks gebruik van krachtige synchrone reluctantiemotoren, wat hen tot de krachtigste vorkheftrucks voor gebruik binnenshuis maakt.

3. Lithiumion als standaard

Dankzij lithiumionaccu’s kunnen elektrische trucks sneller en regelmatiger worden opgeladen, en treedt er bv.  geen prestatieverlies op in coldstore-omgevingen. Linde heeft haar aanbod lithiumiontrucks dan ook gevoelig uitgebreid, met de vernieuwde MT15 elektrische transpallet als belangrijke exponent voor het laden en lossen in kleine ruimtes.

Ontdek hier alles over de nieuwste Linde trucks : 1252 X, 1252 E en MT15

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*