Thick Shake met gemalen speculaaskruimels van Lotus Biscoff geïntroduceerd door Domino’s

Domino’s heeft een Thick Shake geïntroduceerd in samenwerking met Lotus Biscoff®, die voor het eerst exclusief wordt gelanceerd in België, Nederland en Luxemburg. Deze Thick Shakes worden gemaakt van echt ijs op een temperatuur van -16 graden, en voor de Speculoos Thick Shake wordt het geliefde Biscoff koekje vermalen tot een smakelijke koekkruimel en toegevoegd aan de shake. De unieke gekarameliseerde smaak en knapperige textuur van Biscoff vullen de rijke smaak van Domino’s Thick Shake aan.

Deze samenwerking is niet de eerste keer dat Domino’s samenwerkt met geliefde Belgische merken. Eerder introduceerde Domino’s al producten als de Bicky Original Pizza en de Frikan’Belge, een combinatie van pizza en frikandel.

Cindy Goeteyn, Marketing Director bij Lotus Bakeries België, toonde zich enthousiast over de samenwerking met Domino’s en de introductie van het Biscoff-koekje aan Domino’s-klanten op een nieuwe manier.

De Thick Shake Speculoos is sedert 2 oktober verkrijgbaar bij alle Belgische Domino’s-vestigingen, met prijzen vanaf €5,00.

Domino’s, een wereldwijde pizzaketen met meer dan 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen, heeft een belangrijke aanwezigheid in België en richt zich op het leveren van verse, warme pizza’s van hoge kwaliteit. Het maakt deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE), die de master franchise heeft voor het merk Domino’s Pizza in verschillende landen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*