Future Food Forum 2023 in de Verenigde Arabische Emiraten

De Free From Food Expo, een innovatieplatform voor de vrije, biologische, veganistische, functionele en gezonde ingrediënten in de voedingsindustrie, is een partnerschap aangegaan met de Food & Beverage Business Group (FBMG) om de Free From Food Dubai en de 4e editie van het Future Food Forum 2023, de meest invloedrijke F&B-evenementen in de Verenigde Arabische Emiraten, samen te organiseren.

De GCC glutenvrije voedingsmiddelenmarkt zal naar verwachting groeien met een groeipercentage van 9% in 2021-2025, en met de groeiende belangstelling voor een gezonde levensstijl en de stijging van het besteedbaar inkomen, zijn consumenten in het Midden-Oosten hongerig naar Free From & gezonde producten.

Het Free From Food Dubai evenement zal internationale voedselproducenten, distributeurs en lokale belangrijke besluitvormers samenbrengen om innovatieve bedrijven en producten te tonen en onschatbare marktinzichten en onderwijs voor professionals te bieden.

Deelnemers en exposanten zullen kunnen profiteren van efficiënte matchmakingdiensten georganiseerd door Global Management Dubai, en buitenlandse bedrijven kunnen erop vertrouwen dat lokale partners openstaan voor buitenlandse zakenconnecties.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*