Voka Mechelen-Kempen geeft ondernemersprijs aan BelOrta

Zoals steeds brengt de Voka – Mechelen-Kempense Kamer van Koophandel de Oscars van het bedrijfsleven naar haar regio door de prijs voor ondernemerschap toe te kennen. BelOrta ontving deze keer de prestigieuze prijs!

Sinds 1987 reikt de Kamer van Koophandel Voka – Mechelen-Kempen deze prestigieuze prijs jaarlijks uit aan bedrijven die zich onderscheiden door hun innovatief vermogen, internationaal ondernemerschap, duurzame bedrijfsactiviteiten en vooral door hun voortdurende moed en ambitie.

“We hebben deze onderscheiding te danken aan onze constante inspanningen om de normen in de groenten- en fruitsector te herdefiniëren, aan ons engagement om ook in deze turbulente tijden de consument thuis heerlijke, gezonde en verrassend aangename producten te blijven aanbieden, en vooral aan de dagelijkse inspanningen en de inzet van onze medewerkers en producenten”.

“Deze prijs is een erkenning voor BelOrta, haar 400 medewerkers en 1.050 aangesloten producenten die hun groenten en fruit via BelOrta in meer dan 75 landen op de markt brengen”, aldus Philippe Appeltans, General Manager van BelOrta. “Met andere woorden: deze prijs heeft een enorm multiplicatoreffect in Vlaanderen, België en internationaal. Bovendien is het de eerste keer in de rijke geschiedenis dat deze prijs wordt toegekend aan een vorm van coöperatieve onderneming. Een grote beloning voor het harde werk van alle betrokkenen en de perfecte motivatie om weer een stap in de toekomst te zetten in een fantastische wereld van groenten en fruit”.

This post is also available in: nlNederlands

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*