12 december: Infosessie ‘Waterhergebruik in de industrie’

Op 12 december vindt een infosessie over ‘Waterhergebruik in de industrie’ plaats. Victor Dries van het kabinet van Vlaams minister van Milieu Zuhal Demir en Bernard De Potter van de Vlaamse Milieu Maatschappij lichten het regeerakkoord en de visie van de Vlaamse milieumaatschappij (VMM) op waterhergebruik toe.

De VMM werkt een plan uit wie prioriteit krijgt voor watergebruik in periodes van schaarste. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op de mogelijkheden om het waterverbuik significat te reduceren. Acht leden en technologieleveranciers van watercircle.be zullen een case pitchen omtrent waterhergebruik. Hierbij komen de verschillende sectoren aan bod. Aansluitend volgt het evenement ‘Academia Meets Industry’, waarin twee kenniscentra innovatieve en op grotere schaal toepasbare technologieën toelichten.

Praktisch:

Locatie: Zebrastraat 32, 9000 Gent
Datum en tijdstip: 12 december 2019, vanaf 12u30, de presentaties starten om 13u
Infosessie ‘Waterhergebruik in de industrie’: 70 euro per persoon (excl. btw)

Evenement Academia Meets Industry: gratis toegang
Inschrijven: www.watercircle.be/events

Foto:

Matthias Mertens, manager bij Watercircle.be: “Tijdens droogteperiodes kan het ‘reactieve afwegingskader’ in actie treden en kan de continuïteit van een bedrijf om te produceren in het gedrang komen. Organisaties zijn er zich van bewust dat ze liever vandaag dan morgen tot actie moeten overgaan.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*