Carrefour opent 30 nieuwe drives uit bij Carrefour Markets

Op 30 mei opent Carrefour een nieuwe drive aan de Carrefour Market in Riemst (Limburg). Dat is de 13e drive die deze maand geïnstalleerd wordt. In juni gaat Carrefour voort met de grootste uitbreiding sinds de opstart van zijn onlineverkoop, met de installatie van zeventien bijkomende afhaalpunten voor bestellingen via drive.be. Zo toont Carrefour aan dat het zijn netwerk van drives wil uitbreiden en versterken op het hele Belgische grondgebied.

 

 

 

Op 15 november 2013 opende Carrefour België feestelijk de eerste twee drives (Oudergem en Evere). Dit bood nieuwe perspectieven voor de Belgische supermarkten. Carrefour was immers de eerste supermarkt van het land die zijn klanten deze mogelijkheid aanbood.
Sindsdien heeft Carrefour al zijn Carrefour-hypermarkten en alle in eigen beheer uitgebate Carrefour Markets uitgerust met een drive. Ook de Markets onder franchise worden omgevormd.
Het bewijs: in mei werden er dertien drives geïnstalleerd op de parkeerterreinen van de Carrefour Markets Soumagne, Ecaussines Bel Air, Aubel, Genk As, Gent Mariakerke, Oreye, Liege Rocourt, Grace Hollogne, Barvaux, Brustem Montini, Jumet, Diepenbeek en Riemst.
In juni komen er nog zeventien afhaalpunten bij het netwerk: Gembloux, Maasmechelen, Hoboken, Gent Groene Vallei, Oedelem, Waasmunster, Schilde, Oostende Mariakerke, Lokeren Waasland, Lokeren, Schoten Zaat, Tubize, St Ghislain Tertre, Grivegnee, Hoboken Kiosk, Fosses-La Ville, Oupeye.
Carrefour zet zijn ambities om te verkopen via verschillende kanalen kracht bij. Dat blijkt uit de 125 afhaalpunten die operationeel zullen zijn tegen eind juni, de mogelijkheid tot thuislevering en de recente lancering van de website carrefour.eu/webshop. Dat laatste is Carrefours nieuwe onlineverkoopplatform voor non-foodproducten.


Contacteer ons

Food Industry
een uitgave van evolution media group
Vlassstraat 17 - 8710 Wielsbeke

tel +32(56) 60 73 33
fax +32(56) 61 05 83
email info@foodindustry.be


Site in beweging